Alle woningen en appartementen zijn verkocht.

Buitengebied
in het dorp

Vrij en groen wonen met verkeersveilige verbindingen naar de belangrijkste voorzieningen. Van een school, supermarkt en bushalte op loopafstand tot fietspaden naar de sfeervolle en historische dorpskern van Bunschoten-Spakenburg.

LOCATIE

Rengerspark is het vierde eiland van Rengerswetering en ligt -net als de andere eilanden- op een unieke locatie aan de rand van Bunschoten-Spakenburg. Rust, ruimte en natuur worden hier gecombineerd met gezellige ontmoetingsplekken voor jong en oud. Hierdoor geniet je optimaal van de voordelen van wonen en leven in het buitengebied zonder dat je overal ver vandaan woont.

Vanuit je voordeur loop je namelijk zo met de kids naar school, naar het trapveldje of een van de andere vele speel- en ontmoetingsplekken in het park of bij het water. Spring je op de fiets, dan ben je zo op de andere eilanden en binnen vijf minuten in het historische centrum van Bunschoten-Spakenburg met vele voorzieningen. Daarnaast is Amersfoort binnen 20 minuten met de auto te bereiken en ligt de A1 ook op een korte afstand, waardoor je zo in Utrecht of Amsterdam bent.

Alle woningen en appartementen zijn verkocht.

Leven in ’t
Landschap