Alle woningen en appartementen zijn verkocht.

Wonen in Rengerspark volgens makelaars Ted Duyst en Kay Koelewijn

Deel dit bericht:

Het bouwbord staat, het terrein is bouwrijp gemaakt en vanuit de lucht worden ook de contouren van Rengerspark langzaam zichtbaar. Verder lijkt er op locatie nog niet zoveel te gebeuren. Máár niets is minder waar, want achter de schermen zijn de ontwikkelingen in volle gang. De verkoopvoorbereiding is gaande om samen met de geselecteerde makelaars  toe te werken naar een start verkoop deze zomer.

Hoogtijd om de makelaars aan je voor te stellen: Meerwaerde Makelaars en Snel ERA Makelaars! In dit duo-interview vertellen Ted Duyst en Kay Koelewijn waarom wonen in Rengerspark zo bijzonder wordt én ze delen tips om het kopen van een nieuwbouwwoning makkelijker te maken.

Even voorstellen: de makelaars van Rengerspark

 

 

 

Ted Duyst
Makelaar Bunschoten-SpakenburgMeerwaerde Makelaars

Bij een dienstverlenend bedrijf als Meerwaerde gaat het om mensen, mensenkennis en inlevingsvermogen. Ieder mens, dus iedere klant, is uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig. Dat is waar Ted Duyst zich als mede-eigenaar en makelaar iedere dag voor inzet.

 

 

 

Kay Koelewijn
Makelaar Bunschoten-SpakenburgSnel ERA Makelaars

Binnen Snel ERA Makelaars is Kay verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van woningen en bedrijfsmatig vastgoed. Met heel veel plezier ontmoet hij bijna dagelijks nieuwe mensen en adviseert hij ze graag.

Groen wonen in Bunschoten-Spakenburg

Rengerspark is leven in ’t landschap. Maar wat maakt wonen op het vierde eiland nu zo bijzonder? Volgens Kay Koelewijn is dat het feit dat het echt een ander eiland is in vergelijking tot de andere drie eilanden op Rengerswetering: “In Rengerspark ga je duurzaam wonen in een groene, kindvriendelijke omgeving, zonder dat je hoeft in te leveren op voorzieningen. Dubbel groen dus! De uitstraling wordt heel anders dan de eerste drie eilanden. De architectuur van de woningen is modern, met een knipoog naar de historie en karakteristiek van Bunschoten-Spakenburg. In mijn ogen een prachtige plek om te wonen voor jong en oud.”

Ook Ted Duyst is enthousiast over wonen in Rengerspark: “Zoals Kay al aangaf is er veel groen te vinden op het vierde eiland. Het plan is ruimer opgezet. En met een groot wijkpark en de extra faciliteiten zoals de school, een horecagelegenheid en een supermarkt is Rengerspark extra aantrekkelijk voor kopers. Bovendien zit je dichtbij het historische centrum van Bunschoten-Spakenburg, waar je makkelijk komt via diverse wandel- en fietspaden.”

Een nieuwbouwwoning kopen; hoe pak je dat aan? De makelaars delen tips

Een huis kopen in deze tijd is een flinke uitdaging. Volgens beide makelaars komt dit vooral omdat het woningaanbod op dit moment heel gering is. Toch hebben we goed nieuws voor starters. Voor een deel van de woningen (de startersappartementen en de rug-aan-rug woningen) geldt dat starters voorrang krijgen. Hoe jij je goed kunt voorbereiden op het kopen van een nieuwbouwwoning? Beide makelaars delen een tip!

De tip van Ted Duyst: ontdek in een vroeg stadium wat je kunt lenen
“Een goede voorbereiding is het halve werk. Ook bij het kopen van een (nieuwbouw)woning. Check daarom vóór je inschrijving al wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Bij de inschrijving voor Rengerspark zal hier ook om gevraagd worden. Een positief financieel advies van je hypotheekadviseur geeft je namelijk voorrang op de toewijzing van een woning. Hier kunnen de hypotheekadviseurs van Meerwaerde je uiteraard helpen. In een voorbereidend hypotheekgesprek vertellen zij je vrijblijvend wat je kunt lenen en of wonen in Rengerspark voor jou financieel haalbaar is.”

De tip van Kay Koelewijn: haak een aankoopmakelaar aan
“Bij een nieuwbouwwoning moet je vroeg in het proces al belangrijke keuzes maken, zonder dat je een goed beeld hebt van hoe het eruit komt te zien. Je hebt immers alleen een bouwtekening. Moet je wel of niet uitbouwen? Welk meer- en minderwerk laat je doen? Hoe zit de financiering in elkaar en wanneer moet je jouw huidige woning te koop zetten? Een makelaar van Snel ERA Makelaars kan je hierbij helpen! Wij zijn een regionaal kantoor en kennen de markt. En op basis van onze kennis en ervaring nemen we onzekerheden bij je weg. Zo wordt het kopen van een (nieuwbouw)woning juist heel leuk.”

Wil jij leven in ’t landschap? Schrijf je dan in voor wonen in Rengerspark. Ben je benieuwd wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Ted Duyst van Meerwaerde Makelaars of met Kay Koelewijn van Snel ERA Makelaars. Zij vertellen je graag meer.

 

INTERESSE?

Schrijf je dan nu in!

Ander nieuws