Modern
met karakter

In Rengerspark woon je groen: duurzaam en in een parkachtige omgeving. Elke woning wordt voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Met de natuur op loopafstand. De architectuur van de woningen is modern met een knipoog naar de historie en karakteristiek van Bunschoten-Spakenburg.

WONINGEN

Stijlvol wonen in moderne architectuur, maar dan middenin de natuur: dat wordt mogelijk in Rengerspark. Van startersappartementen met een dorps karakter tot rijwoningen en rug-aan-rug woningen in het park. In totaal worden er 131 woningen gerealiseerd. 79 koopwoningen, die naar eigen smaak zijn in te richten. En 52 huurappartementen boven de supermarkt, waarvan 22 met zorg. Elke woning wordt ruim en praktisch opgezet en sluit naadloos aan op de omgeving, met overal veel groen en water in de buurt. Rengerspark biedt door het diverse aanbod een thuis voor iedereen.

WONINGTYPES

52 huurappartementen waarvan 22 met zorg
27 rijwoningen
16 startersappartementen
22 parkappartementen
14 rug-aan-rug woningen

Heb je interesse in wonen in Rengerspark? Schrijf je dan nu in!

GROEN & DUURZAAM

Niet alleen het eiland is groen van karakter, maar ook de woningen. Alle woningen zijn aardgasvrij en worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Met de zonnepanelen wek jij je eigen groene stroom op en dat zie je elke maand terug in je energiekosten. Dit alles met als doel om energiezuinige, kwalitatief goede woningen met zo laag mogelijke woonlasten te realiseren.