Alle woningen en appartementen zijn verkocht.

Verkoop Rengerspark gaat 15 oktober van start!

Deel dit bericht:

De datum van de start verkoop is bekend: 15 oktober om 12.00 uur.

šŸ‘‰ De start verkoop en inschrijving vindt online plaats via de website www.rengerspark.nl. Er is dus geen fysieke verkoopmanifestatie. Hoe de inschrijving in zijn werk gaat en hoe bijvoorbeeld de loting plaatsvindt kunnen jullie vanaf dat moment op de website lezen.

Onderzoek alvast jouw financiƫle mogelijkheden!
ā— Let op! Een voorwaarde voor inschrijving, is een financiĆ«le verklaring van een onafhankelijke, financieel adviseur. Hiermee bewijs je dat je de woning van jouw voorkeur kunt financieren. Het formulier vind je op onze website: www.rengerspark.nl/downloads-financiele-check.pdf

Een andere optie is via de ā€œOckto-appā€. Dit is een makkelijke en snelle manier om de financiĆ«le ā€˜haalbaarheidcheckā€™ uit te voeren. Met deĀ Ockto-appĀ deel je namelijk veilig je gegevens. Alleen de gegevens die nodig zijn worden opgehaald en gedeeld. Niets meer en niets minder. Wil je gebruik maken van deze praktische ā€œOckto-appā€ dan kun je een email sturen naar:Ā hypotheek@meerwaerde.nlĀ met daarin je naam, adres en woonplaats, en de tekst: ā€œik wil graag gebruik maken van de Ockto-appā€. Uiteraard staat het je vrij een andere financieel adviseur te kiezen.

INTERESSE?

Schrijf je dan nu in!

Ander nieuws